Що потрібно знати про автовикуп?

Продаж автомобіля завжди викликає певні труднощі, які в більшій мірі стосуються пошуку адекватного покупця.

Найчастіше починають надзвонювати перекупники, які бажають придбати авто за безцінь і витрачають ваш час і нерви. Самостійний продаж машини — справа дійсно не легка, тим більше що варіантів для продажу не багато:

  • Розміщення оголошень в газетах;
  • Оголошення в інтернеті;
  • Інформація про продаж на задньому склі з номером телефону;
  • Продаж через друзів.

Не дивлячись на зусилля і гроші, що вкладаються в рекламу, побачити позитивний ефект не завжди виходить. Але якщо справа не терпить і гроші потрібні терміново?

Якщо терміново потрібно продати автомобіль, варіант залишається один — автовикуп. З цим Вам може допомогти наша компанія та надати гроші за машину протягом 30 хвилин.

Що таке викуп автомобілів?

Викуп автомобілів — це певна послуга, яка виявляється фінансовими організаціями. Продаж машини здійснюється на вигідних умовах і продавець отримує до 95% від вартості в залежності від технічного стану та інших факторів.

На все про все може піти всього пів години. За цей час буде проведена оцінка стану машини, її ринкової вартості і юридична перевірка.

Перевагами Автовикуп є:

  • Швидкий продаж;
  • Отримання грошей відразу після оформлення документів;
  • Можливість продажу машини, яка знаходиться в заставі у банку, в лізинг, в кредиті або після ДТП.

Продати машину після ДТП не те що складно, а практично неможливо. Тому автовикуп стає єдиним вірним рішенням повернути свої гроші і позбутися від битого авто. Офіційне оформлення документів може бути здійснено як в офісі компанії, так і у клієнта. Часто для проведення операції потрібно поставити лише кілька підписів. Цілодобова робота нашої компанії, робить наші послуги незамінними

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *